Skip to main content

 

 

 

Planview Customer Success Center

Hvordan avslutter jeg min brukerkonto?

Om du ikke lengre ønsker å bruke Projectplace, så kan du slette din brukerkonto. Du vil bli fjernet fra alle arbeidsområder du er medlem av. 

Du må slette alle arbeidsområder og maler som du har skapt, eller overføre eierskapet av disse til noen annen, før du kan slette din brukerkonto.

Hvordan endre hovedadministrator?
Hvordan endrer jeg administrator for en mal? 

For å slette din brukerkonto:

1. Klikk på brukerlogo/bildet i høyre hjørnet og velg Innstillinger
2. Velg Brukerkonto
3. Velg deretter Avslutt brukerkonto

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback