Skip to main content
Planview Customer Success Center

Februari 2019 - Svenska

Svenska   |   Deutsch  |   English

Tavlor

Flera medarbetare på samma kort

Äntligen! Vi har förstått att det är ganska vanligt att flera personer i ett team arbetar med samma kort.  Därför har vi nu gjort det möjligt att lägga till flera medarbetare på ett kort, vilket ger översikt över vilka som faktiskt deltar i arbetet. Det går fortfarande att utse en person till primär person för kortet. Det är den primära personen som har det yttersta ansvaret för kortet. Det är också den primära personen som du kontaktar om du har några frågor. Det är också möjligt att lägga till flera medarbetare på kortet utan att utse en primär person.

Läs mer på Work with Cards.

Konvertera en punkt på checklistan till ett nytt kort

Nu är det ännu smidigare att arbeta med kort. Februari månads uppdatering gör det möjligt att konvertera en eller alla punkter på ett korts checklista till nya kort. Detta gör det möjligt att lägga till personer och bilagor så att du kan fortsätta samarbeta med teammedlemmarna och arbeta på samma sätt som med dina andra kort.

Läs mer på Work with Cards.

Dokument

Förbättrad versionshantering för dokument

Vi jobbar på ett par förbättringar som gäller dokumentversioner i Projectplace. Med den senaste produktuppdateringen blir det lättare att lägga till versionsnummer och kommentarer om versionen. Numera, när du drar och släpper filer i dokumentverktyget, kommer du dessutom uppmanas att:

  1. Låsa versionen för att undvika att den raderas.
  2. Lägga till ett versionsnummer till dokumentet.
  3. Lägga till en kommentar till versionen.

Läs mer här: Manage Document Versions.

Mobilappar

Om du inte redan har appen i din mobil kan du gå direkt till nedladdningssidan för appar och skaffa iOS- eller Android-versionen.

Flera medarbetare på samma kort

For Projectplace users who want to work wherever you are, we are including the ability to see and work with multiple assignees on the iOS and Android mobile apps.

Notera: Denna funktion kommer att finnas tillgänglig i början av mars 2019.

Ny iOS-navigering

Den senaste tiden har vi lagt till en rad nya funktioner i iOS-appen. Därför tänkte vi att det kunde vara på sin plats med en uppdatering om hur du navigerar i iOS-appen. I och med den här uppdateringen är nu alla verktyg listade i, och tillgängliga från, en och samma meny.

Notera: Denna funktion kommer att finnas tillgänglig i början av mars 2019.

Team

Visa märkning för kort

Tidigare kunde man inte se märkningen för korten som visas i teamöversikten, vilket många användare efterfrågade. I den här uppdateringen har vi lagt till funktionen märkning för kort, så att du enkelt kan se kortets märkning i listvyn.

Övriga förbättringar

Ett antal buggfixar och prestandaförbättringar finns också med i månadens release.

 

 

 

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback