Skip to main content
Planview Customer Success Center

Maj 2018

English | Svenska | Deutsch 

Meddelanden

* Nytt Projectplace-verktyg

 

Kommunicera i med Meddelanden

Projectplace gör det enkelt att kommunicera. Oavsett om du använder Konversationer, webbmöten eller gör kommentarer i kort, aktiviteter och dokument, kan du enkelt kommunicera med dina kollegor.  Nu introducerar vi en nytt sätt att kommunicera på. Använd Meddelanden för att snabbt kunna ta kontakt och kommunicera i realtid med dina kollegor (för närvarande betaversion).

För mer information, gå till Meddelanden.

Kort

Kort tilldelade till team

Det finns ett nytt sätt att kommunicera ut uppdrag till teamen. Nu kan du skicka en förfrågan om ett kortuppdrag till ett team.  I teamöversikten ser teamet att ett nytt kort kommit in.  Kortet kan sedan tilldelas en medarbetare som tar sig an uppdraget.   

För mer information, gå till Work with a card.

Uppskattad och Rapporterad tid på kortet

Vi har gjort en liten, men viktig uppdatering till hur kortet visas på tavlan – om du har lagt till en uppskattad eller faktisk tidsåtgång på ett kort syns det nu direkt i kortvyn, så att du slipper klicka upp kortet för att kunna se den här informationen.

GDPR-uppdatering

Uppdatering av användarnas personuppgiftshantering

Vi har uppdaterat våra användarvillkor. Du kan läsa mer om våra Terms and Conditions på www.projectplace.com. Vi har också lagt till några nya funktioner för att göra det lättare att komma åt och uppdatera personuppgifter:

  • Användaren kan nu ladda ned personuppgifter via användarinställningarna i Projectplace.
  • I användarinställningarna finns det en länk till Planviews personuppgiftsportal där den registrerade kan ändra inställningar för e-post-medgivanden och göra andra förfrågningar.
  • Ett användarkonto som tillhör ett företag kan nu raderas av en administratör (tidigare var det endast användaren själv som kunde radera kontot).

En användarinbjudan är nu bara giltig i 30 dagar. När den här perioden har löpt ut måste en ny inbjudan skickas ut till den nya användaren för att registreringsprocessen ska slutföras.

Mobilappar

Om du inte redan har appen i din mobil kan du gå direkt till Apps download center för att skaffa iOS- eller Androidversionen.

Begär pin-kod för att låsa upp mobilappar

Vi har lagt till möjligheten att göra det obligatoriskt för alla som använder mobilappar (både iOS och Android) att ange en pin-kod eller använda sig av fingeravtrycksläsare för att låsa upp mobilappen, innan mobilappen blir tillgänglig.

Kontakta vår kundtjänst om du vill aktivera den här funktionen för ditt konto.

Andra förbättringar

Ett antal förbättringar och buggfixar vad gäller prestanda finns också med i månadens release.

 

 

 

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback