Skip to main content
Planview Customer Success Center

November 2022

English   |   Deutsch  |   Svenska   |   Français

2 november 2022

Lägg till nya medlemmar i grupper i våra mobilappar

När du bjuder in en ny medlem till en arbetsyta i våra mobilappar kan du nu lägga till dem direkt i den gruppen/grupperna som är relevanta för dem. Detta är särskilt viktigt för de projekt som använder sig av grupper för att begränsa åtkomsten till innehåll och verktyg som kan vara känsliga.

ProjectPlace-appen finns på App Store och Google play.

Invite members to group mobile.png

9 november 9 2022

Det finns inga nya uppdateringar för denna vecka.

16 november 2022

Det finns inga nya uppdateringar för denna vecka.

23 november 2022

Det finns inga nya uppdateringar för denna vecka.

30 november 2022

Skriv ut lista i Tavlor

Från listvyn i Tavlor kan du nu skriva ut listan med alla kort. Om du har aktiverat filtret kommer detta att återspeglas i utskriften.

Timer i Whiteboards

Vårt senaste tillskott till Whiteboards är timerfunktionen, som är användbar för tidsbegränsade sessioner, till exempel brainstorming eller retrospektiv-möten. Den här funktionen hjälper användarna att bli mer medvetna kring tiden de arbetar runt ett visst ämne. Dessutom, i situationer där en grupp människor samarbetar för att hitta konsensus, kan timerfunktionen underlätta detta.

För mer information, besök Work with Whiteboards (Arbeta med Whiteboards)

Timer.png

Uppdateringar för Min översikt

Min översikt är användarens startpunkt i ProjectPlace när de loggar in och används för hantering av arbete, navigering och personlig information. Vi har nu sett över Min översikt för att på bästa sätt stödja de olika sätt som användare arbetar i ProjectPlace. Följande ändringar har gjorts:

  • Nya och uppdaterade "widgets". Vi har lagt till "Arbetsbelastning" och "Anteckningar" som nya widgets. I "Arbetsbelastning" kan du se din dagliga arbetsbelastning under de senaste 30 dagarna, och i "Anteckningar" kan du lägga till personliga anteckningar. Nytt i widgeten "Min profil" är att du kan uppdatera till din senaste arbetsbelastningsstatus.
  • Anpassa Min översikt. Du kan välja vilka widgetar som ska visas på sidan, ändra ordning och storlek på dem enligt dina önskemål.
  • Redigera bakgrund. Du kan välja mellan olika standardbakgrunder och även ladda upp din egen bakgrundsbild.

För mer information, besök Find Your Way around ProjectPlace (Hitta runt i ProjectPlace)

My overview.png