Skip to main content
Planview Customer Success Center

April 2019 - Svenska

Svenska   |   Deutsch  |   English

Tavlor

Flytta flera kort samtidigt

Använd ”dra och släpp”-funktionen för att flytta flera kort till en annan kolumn på tavlan. Nu kan du enkelt välja flera kort på tavlan och flytta dem till en annan aktivitet eller till kolumnen Klart, eller överföra dem till någon annan genom att dra och släppa dem på den nya platsen.

Dokument

Kategorisera dokument med taggar

Den här månaden har vi gjort det ännu mer flexibelt att arbeta med dokument.  Nu kan du klassificera eller kategorisera alla dokument i verktyget Dokument genom att lägga till taggar. När du skapar dokumenttaggar kan användarna snabbt och enkelt filtrera dokument med hjälp av de taggar som du har lagt till i dokumentets detaljerade översikt.

Läs mer i Document Tags.

Integrationer

Slack integreras med Projectplace

Slack har snabbt blivit en av de populäraste plattformarna för samarbete inom team eftersom det möjliggör sömlös övergång från uppgifter till konversationer. Nu kan du, tack vare Projectplace-appen för Slack, få samma smidiga övergång mellan uppgifter och konversationer genom att konvertera en Slack-konversation till ett Projectplace-kort på en tavla och uppdatera information om ansvariga, status, förfallodatum med mera.

Läs mer på Use Projectplace with Slack.

Meddelanden

Nya inställningar för notifiering via e-post

Notifieringar via e-post är toppen om du vill ha koll på vad som händer, men ibland kan de bli lite för många om du jobbar med flera olika uppgifter eller är med i väldigt aktiva team. I den här releasen introducerar vi nya inställningar för e-post för att du ska kunna anpassa Projectplace-notifieringarna efter just dina behov.

Vi har ändrat standardinställningarna för e-postnotifieringar. De nya inställningarna innebär följande:

 • Du fortsätter att ta emot e-postnotifieringar för händelser som kräver en åtgärd, till exempel när:
  • du tilldelas ett kort.
  • någon begär en uppgift från ditt team.
  • någon vill att du ska granska ett dokument.
  • någon avvisar en dokumentgranskning som du begärt.
 • Du tar inte länge emot e-postnotifieringar för konversationer om ditt namn inte nämns i en kommentar.
 • Precis som tidigare tar du inte emot e-postnotifieringar för statusuppdateringar när du följer ett kort eller dokument.

Du kan ändra de här standardinställningarna och även ange ett dagligt stör ej-intervall via sidan Användarinställningar, så att du till exempel inte behöver få några e-postnotifieringar på natten.

Obs! Du fortsätter att ta emot alla notifieringar i själva Projectplace-tjänsten och via mobilappar precis som tidigare.

Läs mer genom att gå till Manage Your User Account and Settings.

Mobilappar

Om du inte redan har appen i din mobil kan du gå direkt till nedladdningssidan för appar och skaffa iOS- eller Android-versionen.

Visa planen för integrerade arbetsytor

Nu kan du bifoga ett kort till en aktivitet för en plan som är integrerad med Planview Enterprise One eller Planview PPM Pro och se planen i planverktyget i Android-appen, en funktion som tidigare inte varit tillgänglig.

Övriga förbättringar

Ett antal buggfixar och prestandaförbättringar finns också med i månadens release.

 

 

 

 


 • Was this article helpful?
Leave feedback