Skip to main content
Planview Customer Success Center

Augusti 2022

English   |   Deutsch  |   Svenska   |   Français

3 augusti 2022

Det finns inga nya uppdateringar för denna vecka.

10 august 2022

Det finns inga nya uppdateringar för denna vecka.

17 august 2022

Anpassningsbara hjälptexter för standardfälten i Förfrågningsformulär

Vi har fått återkoppling från våra kunder kring behovet av att kunna lägga till sina egna anpassade hjälptexter för standardfälten (Namn, E-postadress, Namn på förfrågan och Beskrivning) när man skapar ett nytt Förfrågningsformulär på kontonivå. Hittills har det bara varit tillgängligt för de övriga tillagda fälten i formuläret men vi utökar detta till att även vara tillgängligt för standardfälten.

För mer information, besök Enable and Manage Workspace Requests (Aktivera och hantera arbetsyteförfrågningar)

Request template.png

 

26 augusti 2022

Vi har gjort en ändring av funktionen där en kontoadministratör kan lägga till en ny e-postadress till ett användarkonto. Detta är något som kan behövas om användarens e-postadress har ändrats och de inte kan logga in med sin gamla adress för att ändra den själva.

Fram tills nu har den nya e-postadressen bara lagts till som en sekundär e-postadress, vilket resulterat i att användaren inte varit medveten om att all kommunikation som tas emot från Projectplace enbart skickas till den primära e-postadressen. Ändringen som vi har infört nu gör det möjligt för kontoadministratören att kunna välja om den nya e-postadressen ska bli den nya primära e-postadressen. I e-postmeddelandet som skickas till den nyligen tillagda e-postadressen kommer användaren att uppmanas logga in på Projectplace och bekräfta den nya primära e-postadressen.

Observera att den här funktionen endast är tillgänglig för konton som har tvingade e-postdomäner aktiverade för dem.

För mer information, besök Manage Users in the Account (Hantera användare i kontot)

Make primary.png