Skip to main content
Planview Customer Success Center

Augusti 2018 - Svenska

Svenska   |   Deutsch  |  English

Min översikt

Ett nytt sätt att organisera arbetet

Från och med den 15 augusti 2018 kan du sortera de arbetsuppgifter som listas i avsnittet Mitt arbete på sidan Min översikt på många olika sätt. De tidigare kategorierna Nytt, I dag, I morgon och Senare har ersatts. Det dagliga e-postmeddelandet Din plan för dagen skickas inte längre ut. Nu kan du sortera ditt arbete efter arbetsyta, förfallodag, typ av arbetsuppgift eller genom att helt enkelt sortera dina arbetsuppgifter i den ordning du vill prioritera dem.

Du kan även skapa en ny Privat arbetsuppgift eller ett kort direkt från sidan Min översikt, utan att behöva navigera till en tavla, med hjälp av den nya knappen Lägg till överst i avsnittet Mitt arbete.

Mer information finns i Håll koll på ditt arbete.

Arbeta med privata arbetsuppgifter

Den här månadens release innehåller förbättringar av Privata arbetsuppgifter – det vill säga arbetsuppgifter som inte är kopplade till en arbetsyta och som inte delas med övriga kontoanvändare. Nu ingår Privata arbetsuppgifter i avsnittet Mitt arbete på sidan Min översikt. Två nya funktioner i Privata arbetsuppgifter är:

  • skapa och använd checklistor
  • konvertera Privata arbetsuppgifter till ett kort på en tavla.

Mer information finns i Håll koll på ditt arbete.

Dokument

Förbättrade dokumentfilter

Vi lägger till tre nya typer av filter för dokument den här månaden. Nu kan du filtrera dokument efter Filformat, Skapat/Ändrat datum och Skapat/Ändrat av användare.

Mer information finns iArbeta med dokument och mappar.

Tavlor

Uppdaterade filter för tavlor

Tidigare i år presenterade vi filter för tavlor. I den här månadens release är följande förbättringar tillgängliga:

  • Alla fem typer av specialanpassade fält går att filtrera
  • Skapa ett kort i en filtrerad tavla
  • En dialogruta visar fullständiga namn eller titlar för kapad text i filtren.

Mer information finns i Arbeta med tavlor.

Beläggning

Kapacitetsvy för Beläggning

Den nya kapacitetsvyn i Beläggningsverktyget sammanfattar allt arbete som en användare har tilldelats varje vecka på alla arbetsytor. Värdena baseras på förhållandet mellan den beräknade tidsåtgången för medlemmens tilldelade kort och medlemmens veckokapacitet.

Mer information finns i Arbeta med Beläggningsverktyget.

Mobilappar

Om du inte redan har appen i din mobil kan du gå direkt till nedladdningssidan för appar och skaffa iOS- eller Android-versionen.

iOS-appanvändare kan lägga till länkar i dokumentarkiv

Mobilappsanvändare kan hålla kontakten med övriga teammedlemmar även när de inte sitter vid datorn. Med mobilapparna kan användarna se och uppdatera arbetsuppgifter var de än befinner sig.

Nu kan iOS-appanvändarna lägga till länkar i dokumentarkiv som Box, Dropbox, Google Drive och OneDrive direkt i ett kort.

Android-användarna har haft tillgång till den här funktionen sedan början av 2018 och nu har även iOS-användarna samma möjlighet. Obs! Åtkomsträttigheterna styrs av tredjepartsarkivet.

Andra förbättringar

Ett antal buggfixar och prestandaförbättringar finns också med i månadens release.

 

 

 

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback