Skip to main content
Planview Customer Success Center

November and December 2018 - Svenska

Svenska    |   Deutsch   |    English

Kontoadministration

Omarbetat gränssnitt för effektivare hantering av arbetsytor

Vi har uppdaterat verktyget för arbetsytor i Kontoadministration genom att introducera flera nya funktioner, inklusive möjligheten att:

  • filtrera arbetsytor efter flera olika parametrar
  • byta administratör för arbetsytan
  • ladda ned data om flera arbetsytor som kontoadministratör utan att behöva navigera till varje enskild arbetsyta.

Obs! Den här funktionen blir tillgänglig i slutet av december 2018.

 

Här kan du läsa mer: Manage Workspace in the Account

 

Tavlor

Mer information om de nya funktionerna finns i Arbeta med tavlor.

 

Minimera kolumner

När det finns många processteg och kort kan tavlorna innehålla väldigt mycket information, vilket kan göra det svårt att fokusera på det som är viktigt här och nu. Vi har sett det här problemet och introducerar nu möjligheten att minimera (eller dölja) kolumner på en tavla. Nu kan du dölja irrelevanta kolumner under ett möte med intressenter, eller välja att bara visa de delar av en tavla som du arbetar med just nu.

Visa och uppdatera aktivitetsinformation från tavlan

I den här uppdateringen har vi gjort det enklare att arbeta med aktiviteter kopplade till en tavla. Även om du tidigare kunnat se en aktivitet med beskrivning och förfallodatum på tavlan har du varit tvungen att navigera bort från tavlan till verktyget plan för att visa och hantera aktivitetsinformationen. Nu kan du nå den tillhörande aktivitetens detaljpanel direkt från tavlan för att visa och uppdatera all information om aktiviteten utan att behöva navigera bort från tavlan.

Burn up-diagrammet tillfälligt inaktiverat

Vi arbetar just nu med att införa nästa generations teknologi i verktyget för tavlor och vi behöver därför tillfälligt inaktivera möjligheten att använda Burn up-diagrammet. Vi beklagar besväret och gör allt för att funktionen ska bli tillgänglig så snart som möjligt.

Mobilappar

Om du inte redan har appen i din mobil kan du gå direkt till nedladdningssidan för appar och skaffa iOS- eller Android-versionen.

Uppdatering av filter för tavlor

Månadens uppdatering ger mobilappanvändare möjlighet att filtrera alla tillgängliga anpassade fält för en tavla.

Använd märkningar när du skapar kort

Nu kan Android-användare direkt skapa en märkning, utöver den tidigare möjligheten att tilldela ett kort till sig själv när man skapar nya kort på en Android-enhet, vilket gör att det blir ännu enklare att hantera sina uppgifter på språng.

Förbättrad dokumentgranskning

Förra månaden introducerade vi möjligheten att skapa ett granskningsflöde för dokument i tjänsten. Nu ger vi även mobilappanvändare möjlighet att genomföra en dokumentgranskning som startas som ett granskningsflöde i appen.

Vi inför även ytterligare en funktion som våra användare ofta efterfrågat för Android-användare. Nu kan de inte bara visa och slutföra dokumentgranskningar som de har tilldelats – de kan även starta en dokumentgranskning direkt i mobilappen.

Övriga förbättringar

Ett antal buggfixar och prestandaförbättringar finns också med i månadens release.

 

 

 

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback