Skip to main content
Planview Customer Success Center

Januari 2019 - Svenska

Svenska   |   Deutsch  |   English

Kontoadministration

Ändra arbetsytans gräns för lagringsutrymme

Kontoadministratörer kan nu ändra arbetsytans gräns för lagringsutrymme direkt under kontoadministration.

Läs mer på Hantera arbetsytor i kontot.

Tavlor

Burn-up-schemat återaktiveras

Vi stängde ner åtkomsten till Burn-up-schemat i december för att kunna införa nästa generations teknologi i verktyget tavlor. Nu är det arbetet klart, och Burn-up-schemat är återigen tillgängligt.

Sortera kort utifrån förfallodatum

Nu kan korten på en tavla sorteras utifrån förfallodatum. Vart och ett av korten kommer att hamna i en av kolumnerna med någon av nedanstående klassificeringar. De användare som sorterar kort efter förfallodatum både på Min översikt och på Teamens översikt kommer att kunna se korten sorterade under en av fyra kategorier:

  • Förfallodatum passerad
  • Förfallodatum denna vecka
  • Senare
  • Saknar Förfallodatum

Mer information finns i Arbeta med tavlor.

 

Dokument

Anpassade fält läggs till i dokumentfilter

Att använda dokumentfilter för att söka efter specifika dokument har blivit ännu lättare. Det är nu möjligt att använda etablerade värden för anpassade fält inom dokumentfiltrens sökkriterier för att göra dokumentsökningen ännu mer kraftfull och effektiv.

Läs mer på Arbeta med dokument och mappar.

Redigera granskningsflöden

Från och med denna månads uppdatering kan du redigera ett befintligt granskningsflöde. Granskare kan lägga till eller ta bort steg i flödet, och/eller deltagare, samt ändra förfallodatum. Processen för granskningsflöden blir därmed effektivare än någonsin.

Läs mer på Dokumentgranskningar.

Plan

Huvudaktivitet markeras automatiskt som Klar

Statusen Klar hos en huvudaktivitet är kopplad till statusen hos underordnade aktiviteter. När samtliga underordnade aktiviteter har statusen Klar, kommer även den huvudaktivitet att markeras som Klar.

Mer information finns i Arbeta med planen.

Mobilappar

Om du inte redan har appen i din mobil kan du gå direkt till nedladdningssidan för appar och skaffa iOS- eller Android-versionen.

Följa kort och dokument

Om du använder Android- eller iOS-versionen av mobilappen kan du nu se de kort och dokument som du följer. När något händer i ett objekt som du följer kommer du som mobilappanvändare att få en notifiering (precis som på datorn), vilket gör att du kan hålla dig uppdaterad även när du inte är på kontoret.

Starta dokumentgranskning i iOS-appen

Nu blir det ännu enklare att samarbeta med dina medarbetare när du inte befinner dig på kontoret. Från och med denna månad kan iOS-användare av mobilappen starta dokumentgranskningar.

Nya dokumentfilter i mobilapparna för Android och iOS

Att hitta ett specifikt dokument är inte alltid det lättaste, så vi har gjort det enklare för dig att hitta specifika dokument genom att förbättra funktionen för dokumentfiltrering i mobilappen för både Android och iOS.

 

Övriga förbättringar

Ny funktion för att kopiera och klistra in

Vi är glada över att kunna meddela att användare nu kan nyttja funktionen Kopiera/Klistra in för att lägga till en bilaga i verktygen Plan, Tavlor och Portfölj.

Anm.: 1. Funktionen Kopiera/Klistra in är i nuläget inte tillgänglig i verktyget Dokument.

  2. Funktionen Kopiera/Klistra in stöds inte i IE11 på grund av kompatibilitetsproblem.

Ett antal buggfixar och prestandaförbättringar finns också med i månadens release.

 

 

 

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback