Skip to main content

 

 

 

Planview Customer Success Center

Hur avslutar jag mitt användarkonto?

Om du inte längre vill använda Projectplace kan du avsluta ditt användarkonto. Du kommer då att tas bort från alla arbestytor som du är medlem i.

Du måste ta bort alla arbetsytor och mallar som du har skapat, eller lämna över ägarskapet till någon annan innan du kan avsluta ditt användarkonto.

 

Hur ändrar jag huvudadministratören?

Hur ändrar jag ägarskapet för en mall?

Gör så här för att avsluta ditt användarkonto:

  1. Klicka på din avatar/initialer längst uppe till höger i navigeringsfältet.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Användarkonto.
  4. Klicka på Avsluta användarkonto.

  • Was this article helpful?
Leave feedback