Skip to main content

 

 

 

Planview Customer Success Center

Hvordan avslutter jeg et arbeidsområde?

For å kunne avslutte et arbeidsområde, må du være hovedadministrator. Når du avslutter et arbeidsområde vil innholdet slettes og kan da ikke gjenopprettes. Før du avslutter arbeidsområdet kan du laste ned data lokalt.

Informer gjerne medlemmene om at arbeidsområdet skal avsluttes ved å poste et innlegg under Samtaler slik at de får mulighet til å laste ned det de måtte ønske.

  1. Gå til fliken Administrasjon i arbeidsområdet
  2. Klikk på Om arbeidsområdet
  3. Klikk på Avslutt arbeidsområdet
  4. Bekreft at du har lest brukervilkårene, og klikk på Bekreft for å avslutte arbeidsområdet.

Arbeidsområdet og alt innhold vil bli slettet og kan ikke gjenopprettes 


  • Was this article helpful?
Leave feedback