Skip to main content
This article applies to Projectplace Team Edition/Multi and Projectplace Pro. Read about our different plans.
Planview Customer Success Center

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Om du väljer att avsluta ditt abonnemang kommer alla arbetsytor som ingår i abonnemanget att raderas.

Gör så här för att avsluta ditt Projectplace Free/Projectplace Pro abonnemang:

  1. Klicka på din avatar/initialer längst uppe till höger i navigeringsfältet.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Klicka på Abonnemang.
  4. Klicka på Avbryt abonnemang.
  5. Bekräfta att du har läst användarvillkoren och klicka på Avbryt abonnemang.

Gör så här för att avsluta ditt Projectplace Team Edition/Multi-abonnemang:

  1. Klicka på din avatar/initialer längst uppe till höger i navigeringsfältet.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Klicka på Abonnemang.
  4. Klicka på Visa detaljer i Multi-abonnemang rutan.
  5. Klicka på Avsluta abonnemang.
  6. Bekräfta att du har läst användarvillkoren och klicka på Avsluta abonnemang.
  7. Arbetsytorna som ingår i abonnemanget förblir låsta i 30 dagar innan de tas bort om inte abonnemanget förnyas.

  • Was this article helpful?
Leave feedback