Skip to main content
Planview Customer Success Center

Hoe voeg ik twee gebruikersaccounts samen?

Het samenvoegen van twee gebruikersaccounts

Wij raden aan dat u slechts met één gebruikersaccount werkt. Wanneer u meerdere gebruikersaccounts heeft, moet u inloggen met verschillende e-mailadressen om toegang te krijgen tot uw verschillende werkruimtes. Het is technisch gezien niet mogelijk om twee gebruikersaccounts samen te voegen. Wat u wel kunt doen is één account verwijderen en er voor zorgen dat u toegang krijgt tot al uw werkruimtes met de andere gebruikersaccount die u zult behouden. 

Volg deze stappen

1. Log in in de gebruikersaccount waarmee u deelnemer bent van werkruimtes waarvoor u opnieuw kan worden uitgenodigd (waarin u niet de hoofdadministrateur bent).

2. Nodig uw primaire e-mailadres (het adres dat u wilt behouden) uit voor de werkruimtes die u heeft op uw account.

Het is mogelijk dat u niet de juiste toegangsrechten heeft om u zelf uit te nodigen voor uw werkruimtes. Vraag in dat geval een administrateur van de werkruimtes waar u deelnemer van bent om u opnieuw uit te nodigen met uw primaire e-mailadres. Het e-mailadres wat u wilt behouden.

Zodra u bent uitgenodigd voor al uw werkruimtes met uw primaire e-mailadres, kunt u uw andere gebruikersaccounts verwijderen. Wanneer u dat gedaan heeft, kunt u uw overige e-mailadressen toevoegen aan de gebruikersaccount die u heeft met uw primaire e-mailadres.

Als uw organisatie Single Sign On (SSO) gebruikt, moet uw IT-afdeling naar het juiste e-mailadres wijzen zodat u kunt inloggen bij het juiste gebruikersaccount.

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback