Skip to main content
Planview Customer Success Center

Hoe verwijder ik mijn gebruikersaccount?

Als u niet meer met Projectplace wilt werken, dan kunt u uw gebruikersaccount verwijderen. U zult dan ook worden verwijderd van al uw werkruimtes.

U moet alle werkruimtes en templates die u zelf heeft aangemaakt verwijderen of iemand anders de eigenaar maken, voordat u uw gebruikersaccount kunt verwijderen.  

Hoe wijzig ik de hoofd administrateur? 
Hoe wijzig ik de eigenaar van een template?

Verwijder uw gebruikersaccount:

  1. Klik op uw gebruikersiccontje/intialen in de rechter boven hoek. 
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Gebruikersaccount.
  4. Klik op Account beëindigen.

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback