Skip to main content
Planview Customer Success Center

Hoe verwijder ik een werkruimte?

Wanneer u een werkruimte verwijdert, verwijdert u de volledige inhoud van de werkruimte die niet meer hersteld kan worden. U moet de hoofd administrateur van de werkruimte zijn om een werkruimte te kunnen verwijderen. Voordat u een werkruimte verwijdert, kunt u de inhoud op uw computer opslaan.  

Voeg een post  toe in de conversatie tool om alle deelnemers te laten weten dat de werkruimte zal worden verwijderd. Dit geeft hen de mogelijkheid om belangrijke informatie op hun computer op te slaan.

  1. Ga naar het Administratie tabblad in de werkruimte.
  2. Klik op Over de werkruimte
  3. Klik op Werkruimte beëindigen.
  4. Lees de tekst die wordt getoond, vink het vakje aan en klik op Bevestigen om de werkruimte te verwijderen.

De werkruimte en zijn inhoud worden verwijderd en kunnen niet worden hersteld.

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback