Skip to main content
This article applies to Projectplace Team Edition/Multi and Projectplace Pro. Read about our different plans.
Planview Customer Success Center

Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Als u uw abonnement beëindigt, zullen alle werkruimtes binnen het abonnement worden verwijderd.

Het verwijderen van uw Projectplace Pro abonnement:

  1. Klik op uw gebruikersicoontje/initialen in de rechter boven hoek.
  2. Selecteer Instellingen. 
  3. Klik op het Abonnement tabblad.
  4. Klik op de link Abonnement beëindigen.
  5. Bevestig dat u de voorwaarden heeft gelezen door op Bevestigen te klikken.


Het verwijderen van uw Projectplace Team Edition/Multi abonnement:

  1. Klik op uw gebruikersicoontje/initialen in de rechter boven hoek.
  2. Selecteer Instellingen. 
  3. Klik op het Abonnement tabblad.
  4. (Als u ook nog andere accounts heeft, klik dan in het Multi abonnement hokje op Bekijk details.)
  5. Klik op Account beëindigen.
  6. Bevestig dat u de voorwaarden heeft gelezen door op Bevestigen te klikken.
  7. De werkruimtes die in de account liggen zullen worden vergrendeld voor 30 dagen en vervolgens verwijderd als het abonnement niet wordt vernieuwd. 

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback