Skip to main content
Planview Customer Success Center

Hvordan slår jeg to brugerkonti sammen?

Vi anbefaler at du kun har én brugerkonto. Hvis du har flere er du nødt til at logge ind med forskellige emailadresser for at få adgang til dine arbejdsområder. Teknisk set er det ikke muligt at slå to konto sammen. I stedet skal du sikre dig at du kan få adgang til alle dine arbejdsområder med den konto du vil beholde, og slette den anden konto.

Følg disse trin

  1. Log ind på brugerkontoen hvor du har arbejdsområder som du kan blive inviteret til igen (dvs. hvor du ikke er hovedadministrator)
  2. Inviter din primære emailadresse (den du ønsker at beholde) til arbejdsområderne du har på denne konto

Det er muligt at du ikke har rettigheder til at invitere dig selv til arbejdsområderne. I så fald skal du kontakte en administrator af arbejdsområderne og bede om at blive inviteret med din primære emailadresse, altså den du ønsker at beholde.

Når du er blevet inviteret til alle arbejdsområderne med din primære emailadresse kan du slette din anden brugerkonto. Når dette er gjort kan du tilføje din anden emailadresse til brugerkontoen du vil beholde.

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback