Skip to main content
This article applies to Projectplace Team Edition/Multi and Projectplace Pro. Read about our different plans.
Planview Customer Success Center

Hvordan afslutter jeg mit abonnement?

Hvis du afslutter dit abonnement vil alle arbejdsområder i abonnementet blive slettet.

For at afslutte dit Projectplace Free/Projectplace Pro-abonnement:

  1. Klik på dit brugerikon i øverste højre hjørne
  2. Klik på Indstillinger i menuen
  3. Klik på Abonnement 
  4. Klik på Afslut abonnement
  5. Bekræft at du har læst betingelserne og klik på Afslut abonnement.


For at afslutte dit Projectplace Team Edition/Multi-abonnement:

  1. Klik på dit brugerikon i øverste højre hjørne
  2. Klik på Indstillinger i menuen
  3. Klik på Abonnement 
  4. Klik på Vis detaljer under Multi-abonnement (hvis du har haft flere abonnementstyper)
  5. Klik på Afslut abonnement 
  6. Bekræft at du har læst betingelserne og klik på Afslut abonnement.
  7. Arbejdsområderme i abonnementet låses i 30 dage, og slettes derefter hvis abonnementet ikke fornys.

  • Was this article helpful?
Leave feedback