Skip to main content
Planview Customer Success Center

Hvordan afslutter jeg min brugerkonto?

Hvis du ikke længere ønsker at benytte Projectplace kan du slette din brugerkonto. Du vil blive fjernet fra alle arbejdsområder du er medlem af.

Du skal slette alle arbejdsområder og skabeloner som du har oprettet, eller overføre rettighederne til en anden, inden du kan afslutte din konto.

Hvordan ændrer jeg hovedadministrator?
Hvordan skifter jeg ejer på en skabelon?

For at slette din brugerkonto:

  1. Klik på dit brugerikon i øverste højre hjørne
  2. Vælg Indstillinger
  3. Klik på Brugerkonto
  4. Klik på Afslut brugerkonto.

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback