Skip to main content
Planview Customer Success Center

Hvordan afslutter jeg et arbejdsområde?

Hvis du afslutter et arbejdsområde bliver alt indhold slettet og kan ikke gendannes. Du skal være hovedadministrator i arbejdsområdet for at kunne slette det. Inden du afslutter et arbejdsområde kan du gemme indholdet lokalt.

Skriv et indlæg i Konversationer og informer alle medlemmer om at arbejdsområdet vil blive slettet. Dette giver dem mulighed for at gemme deres arbejde.

 

For at afslutte et arbejdsområde:

  1. Gå til Administration i arbejdsområdet
  2. Klik på Om arbejdsområdet
  3. Klik på Afslut arbejdsområdet
  4. Bekræft at du har læst betingelserne og klik på Bekræft for at afslutte arbejdsområdet.

Arbejdsområdet og dets indhold slettes permanent og kan ikke gendannes.

 


  • Was this article helpful?
Leave feedback